godmadtiltiden.dk

A La Carte

Fra d.31.maj til og med d.24. August tilbyder vi
A la Carte på SUKKERTOPPEN

Vi byder på velsmagende frokostretter, Kaffe & Kage, snacks samt et delikat aftenkort,
fyldt med årstidens, lokale råvarer.

Åbningstider Torsdag, fredag, lørdag : 11.30-21.30

Frokost serveres 11.30-14.30
Aftenkort serveres 17.30-20.30
(Køkkenet lukker kl. 20.30)

Snacks, Kaffe & Kage serveres i hele åbningstiden

Bestil gerne bord på: +45 91 87 44 86

(Restauranten holder lukket d.15.6.24, d.27.7.24 & d.10.8.24 grundet private arrangementer)

FROKOSTKORT

JULI

 

Sol over SUKKERTOPPEN

Røget Sildefilet på smørstegt rugbrød, øko hjertesalat, rygeostcreme, rødløg, æggeblomme, purløg

Kr. 135.-

Dagens Smørrebrød

2 stk. Smørrebrød – Spørg betjeningen

Kr. 165.-

Cæsarsalat m. Gratineret Skagensbrød

Kr. 165.-

Moules Frites

Hvidvinsdampede Blåmuslinger, friske urter, Grove fritter

& hjemmelavet Aioli

Kr. 165.-

Hjemmelavet Cheeseburger

250 gr. bøf af hakket Okse, mild chili-mayo, sprød salat, tomat, hindbærsyltede rødløg

Serveres i Briochebolle m. grove fritter, ketchup el. mayo

Serveres også som vegetarisk Burger

Kr. 165.-

Ekstra Pommes Kr. 50.-

Ekstra Mayo/Ketchup Kr. 10.-

Ekstra Brød Kr. 20.-

AFTENKORT

JULI

 

FORRETTER

Semistegt Okse Carpaccio

Revet Øko dansk krystalost, Rucola-karse, Sommer-trøffel, Citrusolie

Kr. 105.-

Glaskålsravioli, hummer, friskost, urter, skum, grøn olie

Kr. 105.-

Gambas

Ovnstegte store rejer, Olivenolie, Øko-smør, Chili, Øko-persille, Brændt lime

Kr. 105.-

HOVEDRETTER

 

Smørstegt Havtaske, puré, Øko-ærter, Brøndkarse, Hummerbisque, Forårsløgs-olie

Kr. 285.-

Tournedos af Oksemørbrad, puré, Sommergrønt, Stegte Kantareller, Sauce Demi-glace 

Kr. 285.-

Cæsarsalat m. Gratineret Skagensbrød

Kr. 165.-

Moules Frites

Hvidvinsdampede Blåmuslinger, friske urter, Grove fritter

& hjemmelavet Aioli

Kr. 165.-

Hjemmelavet Cheeseburger

250 gr. bøf af hakket Okse, mild chili-mayo, sprød salat, tomat, hindbærsyltede rødløg

Serveres i Briochebolle m. grove fritter, ketchup el. Mayo

Serveres også som Vegetarisk Burger

Kr. 165.-

Ekstra Pommes Kr. 50.-

 

DESSERTER

 

Hvid Chokolademousse m. årstidens friske bær

Kr. 75.-

Creme Brulé

Kr. 75.-

FROKOSTKORT

 

JUNI

Smørstegt Rødspættefilet på hjemmebagt Rugbrød, lime-mayo, dild

Kr. 95.-

+ Håndpillede rejer Kr. 35.-

Nye danske Kartofler på hjemmebagt Rugbrød, løvstikke-mayo, friterede løg, karse

Kr. 95.-

Tatar af Kalv, frisk peberrod, estragon-mayo, syltet æggeblomme, knas, urter

Kr. 105.-

+ Pommes Kr. 50.-

Pil Pil rejer (600 gr.), hjemmelavet Aioli, citron, hjemmebagt brød

Kr. 135.-

Pariserbøf

250 gr. bøf af hakket Okse, smørstegt brød, klassisk tilbehør

Kr. 165.-

Moules Frites

Hvidvinsdampede Blåmuslinger m. urter, grove fritter, hjemmelavet Aioli

Kr. 165.-

Hjemmelavet Burger

250 gr. bøf af hakket Okse, mild chili-mayo, sprød salat, tomat, hindbærsyltede rødløg

Serveres i Briochebolle m. grove fritter, ketchup el. mayo

Serveres også som Vegetarisk Burger

Kr. 165.-

Ekstra Pommes Kr. 50.-

Ekstra Mayo/Ketchup Kr. 10.-

Ekstra Brød Kr. 20.-

AFTENKORT

 

JUNI

FORRETTER

Pil Pil rejer (300 gr.), hjemmelavet Aioli, citron, hjemmeabgt brød

Kr. 95.-

Stegte Kammuslinger, vesterhavsskum, grøn olie, sprød chips, urter, hjemmebagt brød

Kr. 105.-

Tatar af kalv, estragon-mayo, knas, urter

Kr. 105.-

HOVEDRETTER

Hel Smørstegt Rødspætte, nye danske kartofler, grøn persillesauce, citron, dild

Kr. 285.-

Ribeye Steak, hjemmelavet bearnaise, dagens grønt, nye danske kartofler/pommes

Kr. 285.-

Moules Frites

Hvidvinsdampede Blåmuslinger m. urter, grove fritter, hjemmelavet Aioli

Kr. 165.-

Hjemmelavet Burger

250 gr. bøf af hakket Okse, mild chili-mayo, sprød salat, tomat, hindbærsyltede rødløg

Serveres i Briochebolle m. grove fritter, ketchup el. Mayo

Serveres også som Vegetarisk Burger

Kr. 165.-

Ekstra pommes Kr. 50.-

DESSERT

Jordbær med fløde & knas

Kr. 75.-

Hjemmelavet Rabarber is, knas, skum

Kr. 75.-