A La Carte
Fra d.31.maj til og med d.24. August tilbyder vi
A la Carte på SUKKERTOPPEN
Vi byder på velsmagende frokostretter, Kaffe & Kage, snacks samt et delikat aftenkort,
fyldt med årstidens, lokale råvarer.
Åbningstider JUNI & JULI:
Torsdag, fredag, lørdag : 11.30-21.30
Frokost serveres 11.30-14.30
Aftenkort serveres 17.30-20.30
(Køkkenet lukker kl. 20.30)
Snacks, Kaffe & Kage serveres i hele åbningstiden
Åbningstider AUGUST:
Torsdag, fredag, lørdag : 17.30-21.30
Bestil bord på: +45 91 87 44 86
(Restauranten holder lukket d.10.8.24 & d.17.8.4 grundet private arrangementer)
AFTENKORT
AUGUST
Forretter
Røget laksetatar af færøsk laks, urter, mayo, marineret fennikel
Kr. 105.-
–
Iberico skinke, modnet 24 mdr. salat, trøffel olie, urter
Kr. 105.-
–
Cremet Svampetoast med kantareller, surdejsbrød, Vesterhavs ost,
timian, ærteskud
Kr. 105.-
–
Hovedretter
Stegt Kulmule, Orzo, mættet brunet smørsauce, frisé, sprødt
Kr. 285.-
–
Kalvemedaljon skåret af kalv fra Grambogård, Sommer-sauté, mos, sauce Choron
Kr. 285.-
–
Dansk Blomkål stegt i brunet smør, puré, trøffel, karse
Kr. 185.-
–
Sukkertoppens Burger
200 g hakkebøf af okse fra grambogård,
Serveres i Briochebolle, mild Dijon mayo, syltede rødløg, tomat, syltet agurk, Grove Pommes
Kr. 165.-
–
Ekstra Pommes Kr. 50.-
Ekstra Mayo/Ketchup Kr. 10.-
Ekstra Brød Kr. 20.-
Desserter
Original Chokoladeganache med hjemmelavet kaffe sirup, bær, bagt hvid chokolade knas, hjemmelavet is
Kr. 95.-
–
Hjemmebagt Mazariner, Curd, friske bær, Knas
Kr. 75.-
FROKOSTKORT
JULI
Sol over SUKKERTOPPEN
Røget Sildefilet på smørstegt rugbrød, øko hjertesalat, rygeostcreme, rødløg, æggeblomme, purløg
Kr. 135.-
–
Dagens Smørrebrød
2 stk. Smørrebrød – Spørg betjeningen
Kr. 165.-
–
Cæsarsalat m. Gratineret Skagensbrød
Kr. 165.-
–
Moules Frites
Hvidvinsdampede Blåmuslinger, friske urter, Grove fritter
& hjemmelavet Aioli
Kr. 165.-
–
Hjemmelavet Cheeseburger
250 gr. bøf af hakket Okse, mild chili-mayo, sprød salat, tomat, hindbærsyltede rødløg
Serveres i Briochebolle m. grove fritter, ketchup el. mayo
Serveres også som vegetarisk Burger
Kr. 165.-
–
Ekstra Pommes Kr. 50.-
Ekstra Mayo/Ketchup Kr. 10.-
Ekstra Brød Kr. 20.-
AFTENKORT
JULI
FORRETTER
–
Semistegt Okse Carpaccio
Revet Øko dansk krystalost, Rucola-karse, Sommer-trøffel, Citrusolie
Kr. 105.-
–
Glaskålsravioli, hummer, friskost, urter, skum, grøn olie
Kr. 105.-
–
Gambas
Ovnstegte store rejer, Olivenolie, Øko-smør, Chili, Øko-persille, Brændt lime
Kr. 105.-
–
HOVEDRETTER
Smørstegt Havtaske, puré, Øko-ærter, Brøndkarse, Hummerbisque, Forårsløgs-olie
Kr. 285.-
–
Tournedos af Oksemørbrad, puré, Sommergrønt, Stegte Kantareller, Sauce Demi-glace
Kr. 285.-
–
Cæsarsalat m. Gratineret Skagensbrød
Kr. 165.-
–
Moules Frites
Hvidvinsdampede Blåmuslinger, friske urter, Grove fritter
& hjemmelavet Aioli
Kr. 165.-
–
Hjemmelavet Cheeseburger
250 gr. bøf af hakket Okse, mild chili-mayo, sprød salat, tomat, hindbærsyltede rødløg
Serveres i Briochebolle m. grove fritter, ketchup el. Mayo
Serveres også som Vegetarisk Burger
Kr. 165.-
–
Ekstra Pommes Kr. 50.-
DESSERTER
Hvid Chokolademousse m. årstidens friske bær
Kr. 75.-
–
Creme Brulé
Kr. 75.-
FROKOSTKORT
JUNI
Smørstegt Rødspættefilet på hjemmebagt Rugbrød, lime-mayo, dild
Kr. 95.-
+ Håndpillede rejer Kr. 35.-
–
Nye danske Kartofler på hjemmebagt Rugbrød, løvstikke-mayo, friterede løg, karse
Kr. 95.-
–
Tatar af Kalv, frisk peberrod, estragon-mayo, syltet æggeblomme, knas, urter
Kr. 105.-
+ Pommes Kr. 50.-
–
Pil Pil rejer (600 gr.), hjemmelavet Aioli, citron, hjemmebagt brød
Kr. 135.-
–
Pariserbøf
250 gr. bøf af hakket Okse, smørstegt brød, klassisk tilbehør
Kr. 165.-
–
Moules Frites
Hvidvinsdampede Blåmuslinger m. urter, grove fritter, hjemmelavet Aioli
Kr. 165.-
–
Hjemmelavet Burger
250 gr. bøf af hakket Okse, mild chili-mayo, sprød salat, tomat, hindbærsyltede rødløg
Serveres i Briochebolle m. grove fritter, ketchup el. mayo
Serveres også som Vegetarisk Burger
Kr. 165.-
–
Ekstra Pommes Kr. 50.-
Ekstra Mayo/Ketchup Kr. 10.-
Ekstra Brød Kr. 20.-
AFTENKORT
JUNI
FORRETTER
–
Pil Pil rejer (300 gr.), hjemmelavet Aioli, citron, hjemmeabgt brød
Kr. 95.-
–
Stegte Kammuslinger, vesterhavsskum, grøn olie, sprød chips, urter, hjemmebagt brød
Kr. 105.-
–
Tatar af kalv, estragon-mayo, knas, urter
Kr. 105.-
HOVEDRETTER
–
Hel Smørstegt Rødspætte, nye danske kartofler, grøn persillesauce, citron, dild
Kr. 285.-
–
Ribeye Steak, hjemmelavet bearnaise, dagens grønt, nye danske kartofler/pommes
Kr. 285.-
–
Moules Frites
Hvidvinsdampede Blåmuslinger m. urter, grove fritter, hjemmelavet Aioli
Kr. 165.-
–
Hjemmelavet Burger
250 gr. bøf af hakket Okse, mild chili-mayo, sprød salat, tomat, hindbærsyltede rødløg
Serveres i Briochebolle m. grove fritter, ketchup el. Mayo
Serveres også som Vegetarisk Burger
Kr. 165.-
–
Ekstra pommes Kr. 50.-
DESSERT
Jordbær med fløde & knas
Kr. 75.-
–
Hjemmelavet Rabarber is, knas, skum
Kr. 75.-